Servicii

Servicii


Royal DRU SRL este reprezentată de o echipa de profesionisti dedicati, cu o experienta indelungata în domeniu, oferind consultanta și soluții rapide.

Echipa noastra intotdeauna va ofera cel mai bun raport preț – calitate.

Pentru piesele noi si reconditionate se asigura garantie . Toate piesele second hand sunt testate si se vand cu garantie de functionare.

Societatea noastra comercializeaza motoare noi, reconditionate si second hand, piese de motor, transmisii finale, reductoare de rotire, hidromotor, pompe hidraulice, senile, piese cai de rulare, și multe alte piese pentru utilaje de constructii.

Pentru camioane va oferim piese de motor, reconditionare injectoare, piese axa, componente electrice, seturi ambreiaj, sistem franare pentru daf, iveco, man, mercedes-benz, scania, volvo, renault, mitsubishi, isuzu.

Suntem dealer autorizat irum, comercializam toata gama de tractoare belarus și tagro.

De asemenea comercializam utilaje agricole noi :

Incarcatoare frontale. Remorci agricole, remorci de imprastiat gunoi, remorci tehnologice, semanatoare, vidanje, combinatoare, discuri suspendate si semi-suspendate, discuri tractate, freze, pluguri, prese de balotat, culegatoare de porumb, si multe alte accesorii agricole.

Atelierul nostru de confectii metalice produce orice tip de structura metalica, sisteme de ventilatie, hornuri, containere, conform standarde sau proiect client.

Compania noastra are implementat sistemul de management al calitatii iso 9001/14002.

Raspuns rapid
Preturi accesibile
Livrare rapida oriunde in tara
Calitate originala si aftermarket

This field is for validation purposes and should be left unchanged.