DRONĂ DE PULVERIZARE ADT AQUILA S 20L

Avantaje

1. Siguranță – dronele agricole de pulverizare protejează fermierii de substanțele otrăvitoare și de insolație în timp ce pulverizează pesticide lichide, îngrășăminte și ierbicide pe terenurile agricole.

2. Eficiență ridicată – într-o zi pot fi acoperite între 20 și 40 ha de teren, o suprafață de 30 de ori mai mare decât cu utilizarea pulverizatoarelor clasice de tip rucsac.

3. Protecția mediului – Poluarea apei și solului se reduce semnificativ datorită metodei cu poziție și orientare fixată.

4. Reducerea pierderilor – Gradul ridicat de atomizare și posibilitatea de pulverizare a substanțelor pe întreaga înălțime a plantelor reduce cu 30% consumul de pesticide.

5. Economie de apă – În comparație cu metodele tradiționale, este posibilă realizarea unei economii de 90% la consumul de apă. Acest lucru este posibil prin folosirea unei tehnologii de pulverizare cu volum ultra-scăzut.

6. Costuri reduse – Costurile sunt reduse cu 97% față de metodele de pulverizare tradiționale.

7. Gamă largă de aplicații – Dronele nu sunt influențate de configurația terenului sau de înălțimea culturii, au o telecomandă ergonomică și inovatoare, gestionează cu ușurință zborurile la mică altitudine și nu deteriorează plantele.

8. Utilizare și întreținere ușoară – Dronele agricole au o durată de utilizare productivă extinsă, cost de întreținere redus, piesele fiind ușor de înlocuit conform necesităților și atunci când este necesar.

Caracteristici

1. Eficiență – Dronele de pulverizare ADT au o lățime de pulverizare mai mare și astfel acoperă o suprafață mai mare cu o trecere.

2. Eficacitate – Întrucât fiecare duză a dronei agricole de pulverizare de la ADT se află sub una dintre elicele aparatului, stropii de pesticid pot fi pulverizați direct pe toată înălțimea plantelor. Acest lucru este posibil datorită fluxului puternic de aer generat de elice, crescând puternic eficiența duzelor.

3. Ușurință în utilizare – Dronele de pulverizare de la ADT sunt dotate cu o metodă de pulverizare concepută special. Drona poate fi operată cu ușurință și eficient chiar și de către un începător. Cu un deget se pot comanda mișcările spre înainte și înapoi la o viteză stabilită, drona menținându-și altitudinea și traiectoria.

4. Transport ușor – Dronele de la ADT au un cadru pliabil, fiind ușor de pliat și de transportat.

5. Funcționare continuă – Designul cu 4 brațe permite dronei ADT să funcționeze continuu, iar distribuția egală a sarcinii permite ca motoarele să preia cu ușurință această sarcină. Astfel se evită supraîncălzirea motoarelor, eliminându-se perioadele de răcire, ceea ce rezultă în economii substanțiale de timp.

6. Controlul calității – Înainte de livrare, fiecare dronă este testată 100% și trebuie să treacă printr-un control riguros al calității pentru a se confirma că îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță, siguranță și durabilitate.

7. Design ordonat – Dronele agricole de la ADT au la bază o placă specială de cablare destinată asamblării motoarelor și sistemului ESC, aceasta permițând o aranjare ordonată a cablurilor interne.

8. Întreținere și reparare ușoară – ADT folosește componente de înaltă calitate. Întrucât piesele sunt interschimbabile, costurile de întreținere sunt foarte scăzute.

Caracteristici comparative cu DJI AGRAS seria T20.

Specificații
ModelAquila S 20L
Rezervor pesticide2x10l (2 circuite de lichide)
Greutate netă20 kg
Greutate la decolare25 kg
Capacitate maximă la decolare50 kg
Timp de zbor10-25 minute
Rază de zbor0-2000 m
Altitudine de zbor0-20 m
Viteză de zbor0-10 m/s
Temperatură de funcționareîntre -10 și 70o C
Umiditate0-90%
Viteză de pulverizare0-8 m/s
Lățime de pulverizare/Număr duze>4,5-6,5 m / 4 duze duble
Flux de pulverizare1,5-3,5 l/min
Eficiență de pulverizare2200-3000 m2/min
Flux de aer descendent4-15 m/s
Rezistență la vânt10 m/s
Dimensiuni
Extinsă1,91×1,91×0,66 m
Pliată1,00×0,80×0,66 m
Sistem de propulsie
MotorFără perii cu magneți permanențiRezistent la apă conform standardului IPX7FOC – PMSM (Filed Oriented Control based Permanent Magnet Syncronous Motor)
EliceFibră de carbon
ESC490Hz (integrat in motor)
Controler de zborDual CPUTriple IMUDual barometer
Telecomandă12 canale + PWMsistem Android integrat cu ecran HD 5,5″ cu luminozitate ridicatăsuport SIM 4G, baterie 10.000mah, greutate 540g
Aplicație controlAplicație AndroidCompatibil cu hărțiile Google Maps si APIA (ROMANIA)
Acumulator/CantitateSmart 12celule, capacitate 16000 mAh (1 sau 2 bucăți 2x710Wh)
ÎncărcătorTimp încarcareÎncărcător rapid/smart 3000W de la rețea 230V25 min / 2 baterii
CertificareCE
ProveniențăEU
GaranțieService și postgaranție3 ani la dronă / 1 an la acumulatoriAsigurat în România
Dotări
SiguranțăRadar urmărire reliefRadar evitare obstacole
CamerăCameră fixă cu 2 reflectoare LED
Transmisie imagine live și afișare pe ecranul telefonului
Pulverizare inteligentăDebitmetre lichide
Pulverizare autonomăDispozitiv de marcare puncte de traiectorie
Aplicație/software Ground Station + telemetrie radio
Pulverizare continuăAcumulatoare, încărcătoare suplimentare
Generator curent pentru încărcarea acumuloatoarelor pe teren
Funcții suplimentarePulverizarea în același timp a 2 substanțe incompatibile, fiindu prevăzută cu 2 circuite de lichide
Cutie de transportOpțional

Agent

Trimite Mesaj

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.